Duits
Engels

klik 3 verwarmen

 

CAST-X heaters

Cast Aluminium Solutions (CAS) produceert de CAST-X lijn van doorstroomheaters, plus een breed scala aan verwarmings-, koelings- en niet-thermische componenten. De CAST-X heaters hebben ingegoten verwarmingselementen met een lage wattdichtheid, die samen zijn ingegoten met spiraalvormige roestvrijstalen RVS 316 buizen. Het medium wordt door deze buizen gevoerd en raakt nooit in direct contact met de verwarmingselementen. Vooral bij de verwarming van explosieve of andere gevoelige media is dit een veiligheidsvoordeel. Alle CAST-X eenheden zijn geschikt voor het verwarmen van zowel vloeistoffen als gassen.

CAST-X heaters zijn zelflegend. Met niet-gelaste behuizingen en NEMA- en ATEX-aansluitkappen zijn de CAST-X units compacte high-output heaters die voldoen aan de behoeften van hoogzuivere processen en andere kritische verwarmingstoepassingen. Alle CAST-X doorstroomheaters hebben een gegoten behuizing en zijn voorzien van een RVS 316L doorstroomleiding. De toegepaste elementen zijn UL goedgekeurd. De heaters worden veel toegepast om onder andere waterstof, CO2, stikstof, olie, demi water, etc. te verwarmen. 

CAST-X Heaters 2500

      CAST_X_500_Cast_Aluminum_Solutions_fuel_heater_multiple_types    Image_CAST_X_High_Temperature_Circulation_Heaters_CAS_2   OPEN

Beschikbare opties

  • Ge├»ntegreerde temperatuursensoren (thermokoppels type J en type K en PT-100) als proces- en high limit sensor
  • Regelthermostaten en maximaalbeveiligingen
  • NEMA1-, NEMA4-, NEMA7- en ATEX-aansluitkappen
  • Isolatiemantels
  • Bijpassende compressiefittingen
  • Gepassiveerde en elektrolytisch gepolijste uitvoeringen

Download onze brochures

Overzicht CAST-X-heaters

Overzicht_uitvoeringen_CAST_X