Duits
Engels

Carousel-1
Carousel-2
Carousel-3
Carousel-4
Carousel-5
Carousel-6
 

Kurval: uit de praktijk, voor de praktijk

Kurval BV is al decennialang een vertrouwd partner voor drie productgroepen: gereedschap voor de fijnmechanische metaalbewerking (zoals polijsten, frezen en slijpen), producten voor de elektrische verwarmings- en regeltechniek, en matrijzen en toebehoren. Als breed georiënteerd totaalleverancier met uitgebreide kennis van de markt zijn wij een baken voor veel productiebedrijven in de hogere technische industrie.

Kurval staat voor kwaliteit

Wij selecteren onze producten en hun fabrikanten vooral op één criterium: kwaliteit. Door de jaren heen hebben wij zo de beste producten en producenten aan ons weten te binden. De fabrikanten die u op onze website ziet staan, hebben hetzelfde doel als wij: hoogtechnische producten van uitstekende kwaliteit leveren, met de juiste ondersteuning en voor een nette prijs.

Hoogwaardige producten, advies en scholing

Maar waar iedereen gereedschappen en materialen kan verkopen, hebben wij ook de benodigde product- en marktkennis in huis. Onze service stopt dan ook niet bij het leveren van deze producten. De mensen bij Kurval zijn sterk in het geven van advies bij specifieke klussen, uitdagingen en probleemstellingen. En ze doen dit graag! Wij verzorgen bovendien trainingen in polijsten en leppen, zowel bij ons in huis als op locatie.

De voordelen van Kurval in het kort

  • Bijzonder breed assortiment
  • Topkwaliteit producten
  • Uitstekende service en advies op maat
  • Praktische trainingen voor polijsten en leppen

Wij spreken u graag

Op onze website vindt u een groot deel van ons productaanbod. Heeft u vragen over de toepassing van een product, zoekt u een oplossing voor een praktisch probleem, twijfelt u over maten, vormen, typen, materialen of uitvoeringen, heeft u interesse in een polijstcursus of lepcursus of wilt u een proef door ons laten uitvoeren? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We kijken ernaar uit om u te spreken of persoonlijk te ontmoeten.

FME logo

mikrocentrum

 

 

Laatste Nieuws

Kurval logo-klein

Nieuwe gereedschapcatalogus online

Strack Norma
Strack Norma