Duits
Engels

Header Matrijzen-3

 

Strack Norma: matrijs- en stempelvormen en onderdelen

Kurval vertegenwoordigt al lange tijd het merk Strack Norma. Wij kunnen u van de juiste informatie voorzien over matrijs- en stempelvormen en de daarvoor benodigde onderdelen. Strack Norma is vooral bekend door de vele speciale onderdelen die vaak uniek in de markt zijn, en die daar waar ze vergeleken kunnen worden altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Naast de alom bekende ‘Klinkenzuge’ (omvorm- of afstroopplaten die met openlopen worden meegenomen), is er ook een grote keuze in speciaalschuifelementen om ondersnijdingen of vormen te maken in de zijkanten van producten.

Groots is de productlijn Power-Max. Dit zijn producten voor de plaatindustrie, zoals witgoed en vooral de automobielindustrie. De Power-Maxschuiven kunnen in een zijwaartse beweging een plaat omvormen of bijvoorbeeld gaten stansen. Deze producten worden daarom vaak voorgeschreven door grote partijen in de auto-industrie, zoals Volkswagen.

Voor het ontwerpen heeft Strack Norma diverse mogelijkheden om uw tekenpakket te koppelen aan de bestanden die van elk product beschikbaar zijn. Zo kunt u op een eenvoudige manier de Strack Norma-producten in uw eigen ontwerpen gebruiken zonder ze zelf te hoeven tekenen.

Met de slogan ‘Think Tech, Think Strack’ geeft Strack Norma aan niet alleen een leverancier, maar vooral een partner te zijn. Precies zoals wij dit bij Kurval met onze producten ook al decennialang doen!

Matrijzen