Duits
Engels

Header Gereedschappen-3

 

Reinigingsmiddelen

Kurval-reinigingsvloeistof

Onze reinigingsvloeistof is zeer vluchtig en reinigt snel alle olie- en wateroplosbare producten. Bijzonder is dat deze reiniger geen residu achterlaat, waar veel andere reinigingsproducten dit wel doen. Een gewone remmenreiniger is net zo vluchtig als onze reinigingsvloeistof, maar laat strepen achter, wat het lastiger maakt om het oppervlak te controleren. Ook de geur van deze reiniger is prettiger; niet onbelangrijk op een plek waar dagelijks wordt gewerkt!

 

ST-330TH Industriële zeep

Met deze bijzondere wateroplosser zijn bijna alle mogelijke oppervlakken met de meest uiteenlopende vervuiling perfect te reinigen. Doordat het geen brandbare stof betreft, is deze industriële zeep zeer geschikt voor reiniging in ultrasoon baden met hoge temperaturen. Uiteraard is het reinigingseffect bij een hoge temperatuur beter. Bovendien zal het product daarna sneller uitdampen en drogen, zonder te hoeven vegen. Industriële zeep ST-330TH wordt zelfs ingezet voor het reinigen van onderdelen die vervolgens direct worden gelakt. Een oplossing van 5 tot 10 procent is ruim voldoende voor een goede werkzaamheid. Deze industriële zeep bevat reeds een anti-corrosiemiddel.

 

Hydro_Degreaser_250

Hydro-Degreaser 250

Een effectieve reiniger en ontvetter, ook voor in ultrasoon baden, is de Hydro-Degreaser 250. Deze lichtvluchtige koudontvetter heeft een vlampunt van rond de 80°C, waardoor verwarmen geen optie is. Ook moet u bij zeer intensief gebruik letten op de temperatuur in het bad, dat tijdens het ontvetten uiteraard eveneens opwarmt. De Hydro-Degreaser 250 wordt veel gebruikt bij machinaal bewerkte metalen die na het bewerken gereinigd moeten worden. Deze vloeistof is uitermate geschikt om producten mee te reinigen voordat ze worden verpakt. Het is niet schraal en laat dus een film achter die corrosie weert. Uiteraard is een anti-corrosiemiddel de beste nabehandeling.