Duits
Engels

klik 3 verwarmen

 

Verwarmingselementen

Cartridge heaters 

metricfr_480

Cartridge heaters zorgen voor solide industriële prestaties binnen een breed bereik van eenvoudige en complexe toepassingen. Als optimale verwarmingsprestaties voor uw productiviteit essentieel zijn, is het belangrijk om een cartridge heater te kiezen die voldoet aan alle vereisten voor betrouwbare prestaties in uw meest veeleisende toepassingen. 

                

Siliconen rubber heaters 

silicone_rubber4_480

Siliconen rubberen verwarmingselementen zijn robuust, maar dun, lichtgewicht en flexibel. Omdat zeer weinig materiaal het element van het onderdeel scheidt, is de warmteoverdracht snel en efficiënt. 

 

                                               

Fluent heaters

1549464281_1810745_578x344_FLUENT_heater_primar

De Fluent In-line heater van Watlow is een kleine, lichtgewicht heater met een superieure prestaties. De Fluent is ideaal voor gebruik in vloeistof- en gasverwarmingstoepassingen in een breed scala van industrieën, zoals medisch, analytisch, food en in halfgeleider toepassingen. 

 

CAST-X heaters

Hazardous_location_Fuel_Heater_CAST_X_500_explosion_proof_NEMA_7
Alle CAST-X doorstroomheaters hebben een gegoten behuizing en zijn voorzien van een ingegoten RVS 316L doorstroompijp. Alle CAST-X units kunnen zowel vloeistoffen als gassen verwarmen. De vloeistoffen of gassen raken nooit de verwarmingselementen, de ideale situatie bij verwarmen van
explosieve of gevoelige media.

 

 

Radiant heaters

1120_radiant_heaters
De diverse uitvoeringen stralingspanelen kunnen aan vele toepassingen voldoen zoals bijvoorbeeld thermovormen, voedselverwarming en warmtebehandeling. Deze infrarood stralers zijn geschikt voor een verscheidenheid aan temperaturen en wattdichtheidsvereisen en worden klant specifiek gefabriceerd. 

 

 

Ultramic heaters

watlow_ultramic_heater_05
Watlow ULTRAMIC® zijn aluminiumnitride (AIN) verwarmingselementen. De maximale werktemperatuur van de  ULTRAMIC® elementen is 600°C. Naast de uitstekende thermische eigenschappen biedt dit type heater in vergelijking met traditionele metalen elementen zeer lage lekstromen.

 

 

Band heaters

produkt21_011
Kurval heeft een uitgebreid bandelementen programma, beschikbaar in uitvoeringen tot maximaal 760°C en wattdichtheden van max. 15.5W/cm².

 

 

Strip- en plaatelementen

Kabel heaters